GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ihop smör, strösocker, farinsocker, vaniljsocker och ägg till en krämig massa.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ihop till en deg. Rör sist ner chokladen.
3. Dela degen i 16 bitar. Forma runda bollar.
4. Lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper (8 stycken på varje plåt för de flyter ut). Platta till bollarna lite lätt.
5. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 12 min.
6. Ta ut kakorna. När kakorna kommer ut ur ugnen har de flutit ut ganska mycket. Ta ett glas eller någon annan rund form och putta ihop kanterna på kakan så att den blir lite mindre och lite tjockare (gör detta direkt när kakorna är varma och nygräddade). Kakorna stelnar snabbt.
7. Lägg gärna på lite extra chokladknappar medan kakorna fortfarande är varma (eller hackad choklad på ytan eftersom chokladen åker in i kakan under gräddningen.)
8. Ställ gärna kakorna en stund i kylen för att stelna så blir de både sega, frasiga och ljuvligt goda.