Tipsa oss:

Här tipsar du som visselblåsare om förhållanden på din arbetsplats, där du vet om, eller känner till att något är fel eller, bara att din känsla säger att något är fel. Du kanske redan försökt få uppmärksamhet på problemet, men ingen har engagerat sig eller lyssnat på dina åsikter. I nedan menyer väljer du vad det är som du vill att vi skall granska. Du är helt fri att välja om du vill lämna ditt namn och vi kommer inte att lämna ut några uppgifter om dig utan dess används endast som kontaktväg till dig. Dina uppgifter hos oss skyddas av tryckfrihetsförordningen och detta formulär är krypterat.
Du får lov att vara anonym, men om ärendet är sådant att vi måste kunna nå dig eller att du vill ha återkoppling måste du lämna din email address.
Vi vill veta detta för att kunna räkna ut var i samhället som det sker flest tjänstefel, påtryckningar, mobbning och hot mm.
Här väljer du ärendets karaktär, så att vi kan lotsa det till rätt granskare , och så att det handläggs snarast möjligt.
Tänk på att ange målnummer om det finns, och vilken domstol eller myndighet som fattat beslutet.

Väder

Weather in Ashburn

19th Maj, 2024 - 21:41
Klar Himmel
23 21°C min 25°C max
9:53 0:19
West Wind: 9,6 km/h

Heders och minnesvärda

SHGR Logo

Samhällsgranskarna är en partipolitiskt obunden och neutral organisation som arbetar för att stärka den enskilde medborgarens ställning i förhållande till både samhälle och näringsliv. Det har länge saknats en motpol för att balansera statens och samhällets övertag gentemot den underlägsne medborgaren som tvingats acceptera ett alltmer godtyckligt bemötande och beslutsfattande.

Hälsotips och God mat